Werd op de oude site het blad gepubliceerd in pdf-format, met de vernieuwde site maakt Carré integraal onderdeel uit van de site. Om bij Carré te blijven: de vormgeving sluit nu naadloos aan bij de overige onderdelen en rubrieken op de site en het was nu voor de bezoekers van de site mogelijk om reacties onder de artikelen te plaatsen. Daarnaast was voor het eerst een zoekfunctie op trefwoord beschikbaar. Carré had dus een stap gezet richting interactiviteit met de lezers, onze doelgroep. De volgende stap dient zich alweer aan, in de vorm van een volledig digitale uitgave van ons ledenmagazine. Als sitebezoekers nu ‘Carré’ aanklikken verschijnt deze in de nieuwe online layout. Voor uw beeldvorming zijn alvast screenshots van de pilot geplaatst.  Wij hopen dat deze manier van publiceren bij u in de smaak valt.

Naast de lay-out van Carré heeft deze manier van publiceren tevens de mogelijkheid om extra aanvullende informatie toe te voegen aan publicaties zoals video, interactieve graphics en nog veel meer. Ter geruststelling van degenen die de voorkeur geven aan de ‘papieren’ versie van het blad: dit blijft gewoon in de huidige vorm op uw deurmat vallen. Digitaal en papier blijven dus naast elkaar bestaan.

Over enige tijd, na een aantal edities in de nieuwe vorm, zullen we via een enquête uw bevindingen inventariseren en eventueel aanpassingen doorvoeren. Graag wensen we u veel leesplezier met de nieuwe digitale Carré.