"Cadettenkorps KMA en NOV"

Voorlichtingsavond Ukraine

Op Dinsdag 1 maart 2022 19.00 – 21.00 uur organiseren het Cadettenkorps KMA en de NOV in de aula van het Kasteel van Breda een voorlichtingsavond over de situatie in de Ukraine. Kijk hier: Poster-small naar de poster van dit evenement.

Deze voorlichting is primair bedoeld voor cadetten. Het is voor een beperkt aantal NOV-leden mogelijk om deze voorlichtingsavond bij te wonen. Dit kan gebeuren door u uiterlijk as maandag 28 februari voor 12:00 uur aan te melden bij de CS KMA, via het emailadres M.Duvekot@mindef.nl . Zoals gezegd, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar en daarom geldt het adagium ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Als u bij deze groep hoort, krijgt u een bevestigingsmail.

Bent u niet in het bezit van een geldig militair identiteitsbewijs dan dient u bij uw aanmelding de volgende gegevens door te geven:

Voornaam-Tussenvoegsel-Achternaam-Postcode-Huisnummer-Woonplaats-Geboortedatum- Het geldige ID-type dat u gaat gebruiken bij de toegangscontrole- Het ID-nummer van dit ID-type dat u gaat gebruiken bij de toegangscontrole.

Betreffende persoonsgegevens zullen behandeld worden conform de regelgeving van de AVG en geen ander doel dienen dan te zorgen dat er geen ongewenste bezoekers de KMA betreden.