Met ingang van 3 juni 2016 is DFD de verzekeringspartner van de NOV en haar leden. DFD is ruim 20 jaar de specialist op het gebied van verzekeringen en arbeidsvoorwaarden voor militairen. DFD spreekt de taal van militairen en is de auteur van bijvoorbeeld de ‘Wegwijzer Sociale Zekerheid Militairen’ en de ‘Wegwijzer bij Opkomst’.

DFD-MaatwerkPakket Militair (MPM)
Is een uniek en speciaal verzekeringspakket, afgestemd op de risico’s die u als militair loopt. Niet alleen uw beroepsrisico’s, ook de risico’s thuis, tijdens sport, vrijetijdsbesteding, op vakantie of buitenlandplaatsing. Vele duizenden militairen en hun gezinnen zijn bij DFD verzekerd. DFD biedt het MPM aan in combinatie met het DFD-abonnement. DFD ontvangt geen provisie van verzekeraars. Hierdoor zijn de premies laag.

DFD-abonnement
Met het DFD-abonnement kiest u voor DFD en DFD voor u! U hebt een aanspreekpunt voor advies en al uw verzekerin- gen. Zoals u als militair wereldwijd voor onze veiligheid instaat, staan wij er voor u. Wij komen met oplossingen en hulp in noodsituaties. Het DFD-abonnement biedt thuisadvies en 24/7 hulp van DFD. Ingeval van nood volstaat één telefoontje of mailtje. U heeft er geen omkijken naar. Helder, zeker en gemakkelijk.

Voordeel NOV leden
Kiest u als NOV-lid voor DFD dan behoeft u de eerste drie maanden geen abonnementsgeld te betalen. Leden die nog geen ‘eigen huisvesting’ voeren, betalen de eerste drie maanden ook geen verzekeringspremie voor het MPM. Dit voordeel geldt voor NOV-leden die nog geen DFD-abonnement relatie zijn.

Het NOV uitzendcertificaat
Met het NOV uitzendcertificaat onderstreept de NOV het belang van een goede verzekering. Het certificaat biedt tijdens een uitzending een gratis ongevallendekking van € 2.500 bij overlijden en € 5.000 bij blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval.

DFD uitzendcheck
Bieden uw huidige verzekeringen de gewenste dekking, ook bij een uitzending? U wilt dat uw zaken goed geregeld zijn. Als lid van de NOV kunt u gebruik maken van de DFD uitzendcheck. Bij de check worden uw verzekeringen gecontroleerd en ont- vangt u advies. Zo bent u goed voorbereid en hebben u, uw partner of andere gezinsleden er geen omkijken meer naar. De uitzendcheck is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

U kunt het NOV uitzendcertificaat en de DFD uitzendcheck eenvoudig aanvragen via www.nederlandseofficierenvereniging.nl of www.dfd.nl.

Het NOV uitzendcertificaat en DFD uitzendcheck

Als lid van de NOV krijgt u voor de duur van uw uitzending een gratis ongevallendekking. Voorwaarde is dat u uw uitzending meldt. Dit doet u door uw uitzendcertificaat aan te vragen!

Het NOV uitzendcertificaat biedt de volgende dekking:
€ 2.500,- bij overlijden als gevolg van een ongeval;
€ 5.000,- in geval van algehele blijvende invaliditeit door een ongeval;
In geval van gedeeltelijke blijvende invaliditeit door een ongeval een evenredig percentage van € 5.000,-.

DFD uitzendcheck
Bieden uw huidige verzekeringen de gewenste dekking, ook bij een uitzending? U wilt dat uw zaken goed geregeld zijn. Als lid van de NOV kunt u gebruik maken van de DFD-uitzendcheck.

Bij de check worden uw verzekeringen gecontroleerd en ontvangt u advies. Zo bent u goed voorbereid en hebben u, uw partner of andere gezinsleden er geen omkijken meer naar. De uitzendcheck is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Het NOV uitzendcertificaat en de DFD uitzendcheck worden verzorgd door DFD De Financiële Dienstverleners B.V. (DFD)

Hoe vraagt u uw NOV uitzendcertificaat en de DFD uitzendcheck aan?
Klik hier voor het aanvragen van uw NOV uitzendcertificaat
Informatie over dekking en dekkingsvoorwaarden
De verzekeraar Chubb treedt op als risicodrager van het NOV uitzendcertificaat. DFD als uw aanspreekpunt. DFD zal u verder informeren en het bewijs van dekking toesturen. Bewaar dit goed!

Goed verzekerd
Heeft u behoefte aan hogere verzekerde bedragen? Wenst u ook andere risico’s, zoals repatriëring of schade aan uw privéspullen te verzekeren? Het DFD MaatwerkPakket Militair in combinatie met het DFD-abonnement biedt de oplossing. Voor meer informatie bel met DFD of vraag de DFD uitzendcheck aan.

Plaatsing in de West
Ook voor een plaatsing in de West kunt u het NOV uitzendcertificaat en de DFD uitzendcheck aanvragen

DFD App

DFD-abonnement relaties maken gebruik van de DFD App. Deze is handig bij een noodsituatie of schade tijdens een va- kantie of bij u thuis. Met de DFD App heeft u direct contact met de gewenste hulpverlener of DFD. Als DFD-abonnement relatie kunt u met de DFD App eenvoudig en 24/7:

  • Een schade melden;
  • Een afspraak maken;
  • Een bestaande auto- of motorverzekering wijzigen;
  • Een voorlopige dekking voor een nieuwe autoverzekering aanvragen;
  • Een vakbond uitzendcertificaat aanvragen.

Meer informatie en thuisadvies
Heeft u vragen over of interesse in het DFD-MaatwerkPakket, DFD-abonnement? Bent u nu elders verzekerd? Of wenst u een afspraak? Om uw vragen over het DFD-abonnement en het DFD MPM te beantwoorden en een eventuele overstap zo eenvoudig mogelijk te maken, komt de DFD-regioadviseur vrijblijvend naar u toe. DFD is tijdens kantooruren bereikbaar op 040-2073100 of bezoek de DFD site www.dfd.nl.